Është publikuar një prej fotove të takimit të mbajtur në Tiranë mes kancelares Gjermane Angela Merkel dhe liderve të Ballkanit Perëndimor.

Në foto, vihen re se në pozicionet e marra, kancelarja Merkel ndodhet në qendër, anash saj janë Rama dhe Zaev, ndërsa kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ndodhet në një ‘cep’ të fotos.