Kandidati i Alternativës për kryetar të Çairit, Bekim Sali, që përkrahet nga ASH dhe VMRO-DPMNE, në debatin e sontën të organizuar nga TV21 nuk hapi gojën dhe nuk tha asnjë fjalë të vetme se si ndjehet kur atë e përkrahë partia e kriminekit të luftës të dënuar nga Gjyakata e Hagës për vrasjen makabre të civilëve shqiptarë të Lubotetin, dhe as për lidhjet e shpekuluara të tij dhe partisë së tij me lëvizjet iraniane shiite, të ndaluara nga Bashkësia ndërkombëtare.

Bekim Sali nguroi ti përgjigjet përfaqësuesit të forumit rinor të BDI-së Jetmir Asani se a do ta përkrahin kandidatin e VMRO-DPMNE-së në Butel, i cili një herit është kumbar i Johan Tarçullovskit, kriminel i dënuar nga gjykata e Hangës për krime lufte.

Për më shumë ndiqni deklatat e tij konfuze të dhënë sonte në tv21: