Zëvendës Ministër i Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka thënë se Qeveria deri në këtë faazë ka marr masat e duhuar në lidhje me rastin tragjik në Tetovë.

Ai u shpreh se hetimi do të shkojë deri në fund, ku po ashtu ka thënë se të gjitha provat do të mirren dhe do të dalin në përfundim se a do të ngrisin akuzë dhe ndaj kujt do të ngrisin akuzë.

“Qeveria mënjehërë të nesërmen caktoi seancë të jashtëzakonshme, ku u kyçen ekspertët e huaj të ekspertizës. Kujt t’i besojmë nëse nuk i besojmë Qeverisë Federale Gjermane”, tha Nuhiu në Program 200.