Një surprizë tjetër e madhe!

Ky është një njoftim për iPad.

Ai është një iPad me një cip A13 Bionic, iPadOS 15, dhe ka një cmim duke filluar nga 329 dollarë, 299 dollarë për shkollat, pra do të jetë më i lirë për shkolla dhe do të ketë 64 GB hapësirë ​​bazë, kamerë e përparme ultra e gjerë 12 MP me mbështetjen e Center Stage. Ekziston gjithashtu mbështetje për Apple Pencil të gjeneratës së dytë.