Browsing Category

Maqedoni

Protestë para selisë së EVN-së në Gostivar

Një grup banorësh nga Gostivari sonte zhvilluan protestë përpara Qendrës Energjetike të Konsumatorëve të EVN Maqedoni në Gostivar.Në tubim, ata shprehen pakënaqësi nga vendimi i Komisionit Rregullator të Energjisë për rritjen e çmimit…

Lëshohet në përdorim xhamia në Gorjan

Pas një pune dhe angazhimi të madh nga banorët, Muftinia e Gostivarit dhe Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë së Veriut u lëshua në përdorim xhamia e re në fshatin Gorjan të komunës së Vrapçishtit, e cila banorëve do tu mundëson që të…

Kosova merr vendim: Hap kufirin me Maqedoninë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhje korresponduese ku ka miratuar projektligje, vendime dhe dokumente të tjera të fushës së përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore.Është miratuar edhe vendimi për hapjen e kufijve shtetërorë të…