Këngëtari i mirënjohur Sabri Fejzullahu ka thur fjalët më të bukur për bashkëshorten e tij Nerën.


“40 vjet bashkë dashnija respekti dhe kujdesi nuk mu zbeh për ty kurrë shpirti i jem. E lus Zotin që ti festosh edhe 100 ditëlindje dhe ta ruaj bukurinë oo shpirtbardha e jona që ma zgjate jetën. Lum për mu e për ne që të kemi” ka shkruar këngëtari.