Dje (14-maj) në periudhën nga ora 10.00 deri në orën 15.00 në zonën e SPB-Tetovë, është kryer aksion kontrollues për sanksionimin e shoferëve që kryejnë një tejkalime të parregullta në komunikacion, kështu që janë zbuluar dhe sankcionuar 8 shoferë (TE-2 dhe GV-6), 6 prej të cilëve në (GV) kishin tejkaluar në vendet ku një veprim i tillë ishte i ndaluar informon Tetovasot. Gjatë kontrollit gjithashtu janë sankcionuar edhe 3 (TE) lloje të tjera të shkeljeve të trafikut. Ndaj shoferëve shkelës janë përgatitur parashtresat e parapara me ligj.Ts