Më datë 14.05.2024 në orën 17.25 në DPB-Gostivar, personi S.S. (44) nga Gostivari, ka raportuar se personi B.S. nga Gostivari, i cili gjendet në Zvicër, ka regjistruar në mënyrë të paautorizuar bisedën e tyre në rrjetin social dhe bisedën e regjistruar ia ka dërguar vëllait të tij B.S., i cili e kishte publikoi atë në rrjetet sociale. Janë marrë masa për të zbardhjen e çështjes.TS