I dyshuari i parë për vrasjen e Vanjës dhe për 74-vjeçarin Pançe Zhezhovski, Lupço Palevski Pallço gjatë pasdites pritet të arrijë në Maqedoni, shkruan portali “24 info”.


Sipas informacioneve, Pallevski sonte do të ekstradohet me fluturim të rregullt në aeroportin e Shkupit në ora 19:30.

Do të dërgohet në Burgun e Shkupit – në Shutkë.