Ka nisur seanca në rastin e Oliver Ivanoviqit. Të akuzuar në këtë proces gjyqësor janë: Nedeljko Spasojeviq, Marko Rosic, Rade Basara, Dragisha Markoviq, Silvana Arsoviq dhe Zharko Jovanoviq.


Ata ngarkohen me veprën ‘krim i organizuar/vrasje e rëndë’. Nedeljko Spasojevic akuzohet se si polic hetues në stacion e policisë në veri të Mitrovicës ka bashkëpunuar me të dyshuarit të cilët kanë kryer vrasjen e rëndë./Rtklive/