Të paktën 11 persona vdiqën dje në një sulm rus në hipermarketin “Epicenter” në Kharkiv, qyteti i dytë më i madh në Ukrainë, tha sot përmes Telegram guvernatori lokal Oleh Sinehubov.


Në raportin e kaluar dje, ai foli për të paktën gjashtë të vdekur, rreth 40 të plagosur dhe 16 të zhdukur.