Një burrë hapi zjarr të hënën gjatë një seance dëgjimore për një çështje për kujdestarinë e fëmijëve në një zyrë avokatie në një lagje të pasur të Las Vegasit, duke lënë të vdekur dy “shënjestra shumë specifike” përpara se sulmuesi të vriste veten, tha policia atje.


Policia në Las Vegas tha në një konferencë shtypi se vrasësi, një burrë rreth të 70-tave, vrau veten pasi qëlloi përtej tavolinës dhe vrau një burrë rreth të 50-tave dhe një grua rreth të 30-tave. Johansson tha se të shtënat në ndërtesën e mesme të zyrës në lagjen Summerlin ndodhën disa minuta pasi seanca filloi të hënën në mëngjes.

“Duket se dy viktimat tona ishin objektiva shumë specifike”, tha Johansson, raporton AP, transmeton Klan Kosova.

Shtatë persona ishin në dhomë në momentin e të shtënave, tha Johansson. Katër të tjerët, duke përfshirë një gazetar të gjykatës, ishin në gjendje të arratiseshin shpejt dhe të thërrisnin policinë, tha ai, dhe fëmijët në qendër të çështjes së kujdestarisë ishin të konstatuar dhe të sigurt.

Johansson nuk i identifikoi viktimat ose sulmuesin me emër, por tha se të shtënat ndodhën në suitën nr. 560, adresa e zyrës së avokatit të Las Vegas, Dennis Prince, Prince Law Group.

“Me pikëllim të thellë, Prince Law Group dëshiron të falënderojë të gjithë ata që na kanë kontaktuar me mesazhe të përzemërta shqetësimi dhe keqardhjeje për dhunën tragjike që ndodhi këtë mëngjes në zyrat tona”, tha grupi i ligjit në një deklaratë të hënën në mbrëmje.