Bartësi i listës për deputetë të Frontit Europian në zonën e 3 zgjedhore, Sulejman Baki bashkë me kryeministrin Xhaferi, ambasadorin turk Ulusoy si dhe kandidatët për deputetë Iljas dhe Kolashinac kanë marë pjesë në iftarin e organizuar nga shoqata Sesi mbrëmë në Veles.


Në iftarin e organizuar nga Shoqata Sesi Prof. Dr. Sulejman Baki në Koalicionin së Frontit Europian kandidati i parë për deputet në zonën zgjedhore e 3- në fshatin Orizari të Köprülü (Veles) erdhi së bashku me qytetarët boshnjakë. Në iftar morën pjesë kryeministri Talat Xhaferi, ambasadori i Turqisë në Shkup Fatih Ulusoy, kryetari i Partisë Demokratike Turke (TDP) dhe kandidati për deputet Beycan İlyas dhe Kryetari i Bashkimit Demokratik Boshnjak dhe kandidati për deputet Munir Kolashinac, morën pjesë si dhe shumë të ftuar.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122102755232271449&se