Si ta lexojmë raportin e Freedom House, ku vlerësohet se Maqedoninë e ka kapluar korrupsioni?


Ja një shpjegim: BDI-ja po premton kinse do të shtrojë rrugë nëpër fshatra e malësi të Pollogut. Por 22 vite pse nuk i shtruan rrugët? Ne e morëm Tetovën nga BDI, pa investime sepse investimet ishin vjedhur. Ky është korrupsioni i BDI-së, i Aliut, Artanit dhe Bujarit, që na kanë lënë pa zhvillim dhe pa rrugë.

Rrugët dhe zhvillimin do t’i sjellë koalicioni VLEN dhe presidenti Taravari.

T’i themi boll më korrupsionit, boll më BDI-së!