Halil Kastrati shkruan në facebook:


Momente prekese ne kete Bajram

Me mbesen edhe nipin ( femijet e motres sime )

Para pese viteve ju ka vdeke babai, para dy muajve ju vdiq edhe nena ( motra ime ), tani jetima pa asnjerin prinde

O Zot, meshiroj prinderit e tyre dhe rriti e falju shendet femijeve