I pyetur nga Ordanovski dhe Jovanovski në emisionin Politikanti lidhur me largimin e Izet Mexhiti nga BDI, Grubi ka theksuar se pikë e sulmit në BDI ka qenë pikërisht kreu i integristëve Ali Ahmeti pasiqë sipas tij Mexhiti e ka parë veten më lartë se Ahmeti, e ka parë veten në cilësi të liderit..

 


https://www.facebook.com/ArtanGrubi/videos/947633453357304