Djali me sëmundje mendore sulmon babain në një fshat të Tetovës

Me datë 02.04.2024 në orën 15.30 në Njësinë e Policisë – Grupçin. personi B.N. nga një fshat i Tetovës ka raportuar se rreth orës 06:30 në shtëpinë e tyre familjare, djali i tij V.S., i cili ka probleme psiqike, e ka sulmuar fizikisht dhe gjatë sulmit kishte përdorë një mjet të mprehtë. Janë marrë masa për të zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.TS