Çair: Vëllai rrahu motrën, rasti shkon në polici

Konflikti në familje, ka arritur në polici. Në buletinin e Ministrisë së Punëve të Brendshme, qëndron një rast jo i zakonshëm. Një 19-vjeçar ka sulmuar fizikisht motrën e tij, dhe rasti është denoncuar në Polici.

“Më datë 02.04.2024 në ora 20.30, nëpunësit policor në Stacionin Policor në Çair kanë privuar nga liria B.Gj.(19) nga Shkupi pas denoncimit paraprak se rreth orës 20:15, në shtëpinë në Çair, ka sulmuar fizikisht motrën e tij 18-vjeçare. Pas dokumentimit të rastit, do të vijojë kallëzim përkatës”, qëndron në buletin.