Më 14.04.2024 në ora 20:15 në SPB Shkup, një 28-vjeçare ka raportuar se rreth orës 11:30 në zonën e Draçevës është sulmuar fizikisht nga partneri i saj J.M.(27). nga Shkupi, nga prindërit dhe tezja e tij.


Gjatë sulmit janë përdorur edhe sende të forta.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.