Faton Ahmeti për sondazhin e IPIS: Me ëndrra VLEN, veç gënjeshtrat i kanë origjinale

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti në profilin e tij në FB ka komentuar anketën e rrejshme të institutit IPIS duke theksuar se opozita po funksionin me Fake profile, fake sondazhe dhe se si e tillë është Fake opozitë.


“Fake profile, fake sondazhe, fake politikanë, fake opozitë.
Krejtë i kanë fake, vetëm gënjeshtrat i kanë origjinalë!
#MeËndrraVLEN”, shkruan FAton Ahmeti.