Autorë të panjohur marrin para në xhaminë e Çegranit

Sot (04-mars) në orën 08:00, 46-vjeçari L.A. nga Çegrani i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se mbrëmë (3/4 mars) autorë të panjohur kanë hyrë në xhaminë ku ai punonte dhe kanë marrë para. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS