Sulmohet një i mitur nga Banjica e Poshtme e Gostivarit

Tridhjetë e tetë vjeçarja Sh.A. nga Banjica e Poshtme e Gostivarit, dje (26-shkurt) në orën 20:10 në SPB-Tetovë, ka raportuar se rreth orës 17:45 në një shkollë fillore të gostivarit, djali i saj i mitur ishte sulmuar fizikisht nga shoku i tij i klasës dhe më vonë babai i të raportuarit e kishte kërcënuar. Çështja është duke u pastruar.TS