Pesëdhjetë e dy vjeçari Z.Sh nga Reçica e Madhe e Tetovës, dje (12-shkurt) në orën 09:30 në SPB-Tetovë ka raportuar se një orë më parë në korridorin e ndërtesës ku ai punonte ishte sulmuar fizikisht nga kolegu i tij Xh.N. Rasti është duke u pastruar dhe dokumentuar.TS