Sulmohet fizikisht 34 vjeçarja në Tetovë nga partneri i saj që ishte në lidhje  jashtëmartesore

Tridhjetë e katër vjeçarja nga Tetova, mbrëmë (27-shkurt) rreth orës 01.00 në SPB-Tetovë ka raportuar se më datë 24 të këtij muaji rreth orës 22.00, partneri i saj jashtmartesorë 31-vjeçar nga një fshati i Tetovës e kishte sulmuar fizikisht në apartamentin ku ajo qëndronte. Janë ndërmarrë masat për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS