Njëzet e nëntë vjeçari H.Z. nga Tetova, dje (12-shkurt) në orën 20:30 në SPB-Tetovë ka raportuar se një orë e gjysmë më parë, në rrugën ,,107″ para një ndërtese banimi në Tetovë, ku kishte qenë së bashku me mikun e tij, është sulmuar fizikisht nga B.N. Janë ndërmarrë masat për pastriminr dhe dokumentimin e rastit.TS