Skandaloze! POLITIKËS NË MAQEDONI ENDE I VJEN ERA “NAÇERTANIE”

Politika (politikanët), që për tri dekada me radhë vazhdojnë ta festojnë 3 Marsin, ditën e Marrëveshjes së Shën Stefanit, të pushtimit rusomadh të Gadishullit Ilirik (përmes Bullgarisë), edhe të Maqedonisë dhe trojeve të tjera shqiptare, si Dita e Komunës së Tetovës, e qendrës më të madhe historike të rezistencën kombëtare dhe aktualisht qendrës kryesore politike të shqiptarëve në Maqedoninë Veriore, pavarësisht se cila parti politike e shqiptarëve ka qenë në pushtet dhe me cilët partnerë të koalicioni të partive të tjera joshqiptare. Politikanët e tillë nuk mundin ta ndryshojnë fatin dhe të ardhmen e popullit shqiptar në këtë shtet, as të banorëve të tjerë, përderisa nuk e kuptojnë nde se ata janë faqja e zezë e historisë politike të periudhës së demokracisë në shtetin e pavarur të Maqedonisë Veriore!
Poshtëshënim:
Do të kisha dashur që, cilido nga liderët aktualë të partive politike të shqiptarëve, apo cilido nga doktorët e shkencave të historisë nga radhët e shqiptarëve vendës, t’i pohojë ose t’i demantojë këto fakte! Heshtja është bashkëfajësi dhe pohim!