Olluri ironizon me hoxhën Krasniqi: Me pyet se a shkojnë në xhenet Dhurata Dora, Xhensila e Kida

Gazetari Parim Olluri, ka reaguar ironizuar me hoxhën Shefqet Krasniqit, pas deklaratës së tij për Shkurte Fejzën i cili tha nuk është fetare dhe se ajo duhet të mendojë për vdekjen. Olluri ka ironizuar duke thënë me e pyet Krasniqin se a do të shkojnë në Xhenet Dhurata Dora, Xhensila Myrtezaj e Kida, duke shtuar se pastaj e pyetin për emra të tjerë. “Per Shkurte Fejzen e zbuluam. Me pyet Shefqet Krasniqin se çka bahet me këto të rejat. A shkojnë në xhenet Dhurata Dora, Xhensila Myrtezaj edhe Kida? Tani e pyesim për emra tjerë. Mos ta ngarkojmë më shumë emra hoxhën e nderuar”, ka shkruar Olluri.