Dje (12-shkurt) në orën 17:45 personi D.M.(41) nga Gostivari, në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 09.00 në një autobus të një transportuesi të gostivarit, është sulmuar fizikisht nga shoferi, i cili kishte vepruar në mënyrë agresive ndaj tij dhe e kishte larguar atë nga autobusi. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar dhe kundër personit të raportuar do të vijoj parashtresë përkatëse.