Dje (12-shkurt) rreth orës 21:15 në SPB-Tetovë, në prani të prindërit të tij, është thirr në një bisedë zyrtare një i mitur nga Tetova, i cili dyshohet se ishte kryerësi i disa veprave penale dhe i njëjti më datë 10 këtë muaj ishte raportuar se ishte larguar nga shtëpia dhe dje është kthyer. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.TS