Lladrovci thotë se sot i është rikthyer profili në facebok që i ishte hakuar 18 muaj më parë

Kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci ka njoftuar në facebook se sot i është rikthyer profili i tij në facebook. Për këtë ai ka falënderuar organet e ndjejkjes dhe stafin e facebook’ut. Lladrovci u ka bërë thirje përdoruesve të rrjeteve sociale që të kenë kujdes dhe të “mos i lejojnë keqbërësit të kenë qasje në privatësinë e tyre”.


Postimi i plotë

Nëna e Navalnyt thotë se i është lejuar ta shohë trupin e të birit
Profili im i parë në facebook, sot është rikthyer!

Pas gati 18 muajve, sot më është rikthyer profili im i parë në facebook dhe me këtë rast dua të falënderoj organet tona të ndjekjes dhe stafin e facebook-ut lidhur me rastin.

Kini kujdes dhe mos i lejoni keqbërësit të kenë qasje në privatësinë Tuaj.

Faleminderit!