Kuvendi sot pasdite me 91 vota “për”, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, në kuadër të seancës së 144-të, miratoi Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor, sipas të cilit patentë shoferët me “Republikën e Maqedonisë. “ do të jetë e vlefshme deri në fund të vitit, shkruan TS.

Sipas ndryshimeve, afati për marrjen e patentë shoferëve të rinj me shënimin “Republika e Maqedonisë së Veriut”, në vend të mesnatës së sotme, zgjatet deri më 31 dhjetor 2024.

Amendamentet ligjore janë propozuar nga deputetët Nikolla Micevski, Martin Kostovski, Vjollca Ademi, Adnan Neziri, Dimitar Apasiev dhe Pavle Trajanov./TS