Kërkoi heqjen e arrestit të shtëpisë, GJKKO shtyn seancën për Berishën

Seanca për ish-kryeministri Sali Berisha i cili kërkon heqjen e arrestit në shtëpi është shtyrë.


Kjo për shkak se gjyqtarja e GJKKO Irena Gjoka ishte pjesë e një tjetër trupi gjykues dhe në të njëjtën kohë përfundoi edhe orari zyrtar.

Ndërkohë mësohet se seanca për revokimin e masës së sigurisë ‘arrest shtëpie’ ishte parashikuar të mbahej në orën 15:00.