Një armë zjarri është gjetur e groposur në lagjen “5 Majit” të Elbasanit pasditen e së premtes.

Bëhet fjalë për një pistoletë të vjetër që është gjetur e mbështjellë dhe e groposur.

Në drejtimin e Prokurorisë, po kryhen ekspertiza dhe hetime, për të identifikuar poseduesin/t dhe për të zbardhur rrethanat e rastit.