Edhe Jakimovski kandidat për president nga partia GROM

Kryetari i GROM-it dhe kryetar i komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski është kandidat i kësaj partie për kryetar të shtetit.


Në një deklaratë për media sonte pas seancës së Bordit Qendror të GROM-it, Jakimovski tha se ka marrë mbështetje nga kryesia më e lartë e partisë për të qenë kandidat i partisë për kryetar.