Dimitrievski do të jetë kandidat për president i Lëvizjes “Znam”

Maksim Dimitrievski do të jetë kandidat për president i Lëvizjes “Znam”, kumtoi sot zëdhënësi i partisë, Nikolla Memov.


Siç kumtoi Memov në konferencë për shtyp, prej nesër fillon procedura për mbledhjen e nënshkrimeve.

Sipas tij, qytetarët për herë të parë do të kenë mundësi të votojnë për një opsion të caktuar, dhe jo si deri më tani, të votojnë kundër.

“Presim fitore. Analiza jonë tregon se Dimitrievski do të hyjë në rrethin e dytë, që më pas të kemi edhe fitore përfundimtare. U bëjmë thirrje qytetarëve ta mbështesin kandidaturën e Dimitrievskit në zyrat komunale të KSHZ-së”, theksoi Memov.