DETAJE – Ja shkaqet që çuan deri në vr’asjen e dyfisht në Kumanovë

MPB Kumanovë dhe MPB konfirmojnë se ka një ngjarje kaq të përgjakshme dhe njoftojnë më shumë


Fillimisht konfirmojnë se ngjarja ka ndodhur rreth orës 12:25 në fshatin Gabresh të Kumanovës, ku një 66-vjeçar ka qëlluar me armë zjarri motrën dhe dy djemtë e saj, pra nipërit e tij.

63-vjeçarja dhe djali i saj 38-vjeçar kanë vdekur në vend. I plagosuri i tretë është dërguar në spitalin e Kumanovës.

Sulmuesi u arrestua. Informacionet fillestare janë se bëhet fjalë për marrëdhënie të pazgjidhura pronësore-juridike.