Kryeministri Talat Xhaferi në konferencë për media nga Sellca e Tetovës e ka quajtur propagandë anti-BDI të përgatitur nga opozita maqedonase, deklaratën e kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq.

Sipas kryeministrit Xhaferi, këtë gjë tashmë e kuptojnë edhe fëmijët e djepit.  Shton se është tendencë për të penguar projeksionet dhe pritshmëritë që shqiptarët si popull i kanë.

 “Për fat të keq ka shumë ndërhurje, është tendencë e kordinume kundër BDI-së, jam I bindur që qytetarët kanë komunikim të drejtë për drejtë. Është propagandë kundër BDI-së dhe kundër pritshmërive të shqiptarëve që si popull realizon projeksionet e veta. Ajo që propagohet se Vuçiqi po na mbron, sdo mend e kuptojnë edhe fëmijët në djep”, tha kryeministri Talat Xhaferi.