Kishin kryer të paktën 17 vrasje dhe tentativa të kontestuara dhe 40 prej tyre mbeten në dyshim.

Këto të dhëna ka deklaruar hetimi i seksionit të dytë të skuadrës së patrullës së Milanos dhe prokurores Milda Milli për grupin e hajdutëve akrobatikë me origjinë shqiptare që dyshohet se bastisën dhjetëra apartamente në provincat e Milanos, Varese, Bergamo dhe Monza Brianza.

4 prej tyre janë arrestuar, duke përfshirë dhe udhëheqësin e grupit.

Anëtari i pestë, megjithatë, vdiq në një aksident automobilistik në A1 më 19 tetor. Banda fshihej mirë nga autoritetet teksa përdornin makina me targa të klonuara.