Njësiti për krim ekonomik dhe kompjuterik në SPB Shkup ka paraqitur kallëzim penal kundër V.P. (40), për shkak të dyshimit për veprën penale “keqpërdorim i të dhënave personale” nga neni 149 i Kodit Penal.

“Më datë 22.09.2023, pa pëlqimin e ish-bashkëshortes, ai ka keqpërdorur të dhënat e saj personale dhe ka shkruar komente fyese në profilin e motrës së saj në Facebook, si dhe foto të porosive me të dhëna personale të saj, të cilat i kanë bërë publike”, thuhet në njoftimin e MPB-së.