Para pak minutave në qendër të qytetit në Kumanovë është regjistruar një incident i armatosur.
Sipas informacioneve të para, një person ka gjuajtur me armë në drejtim të një personi të cilin sipas informacioneve jo zyrtare e ka plagosur në këmbë.

Nuk dihet motivi i incidentit. Policia ka dalë në vendjn e ngjarjes dhe po kryen hetime.