Është mbajtur në Prishtinë protesta e organizuar nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist me moton “nuk ka paqe pa sigurinë e grave”.

Gjatë kohes sa ishte protesta, gazetarja e T7 Shaha Thaçi raportonte nga vendi i ngjarjes deri sa ne një moment një e moshuar shpërtheu në lot.

“Krejt Kosova, krejt bota jena prekë nga ky rast, mos t’i ndodhtë kujtë”, u shpreh qytetarja, teksa komentoi vrasjen makabre të Liridona Ademajt.
Video: