Dje Nacionale ka përcjellur nga afër ceremoninë e varimit të Liridona Ademajt, qu vra tri ditë më parë. Për këtë vrasje, tashmë janë arrestuar tre persona, përfshirë burrin e saj, Naim Murseli, i cili dyshohet se pagoi për vrasjen e gruas së tij.

Në varrim të gruas së tij, për të cilën dyshohet se pagoi për ta vrarë, mori pjesë edhe Naim Murseli. Madje, siç shihet në videon e Nacionales, ai la një kurorë me lule.

“Të kujtojnë me mallë burri Naimi, si dhe djemtë” – shkruhet në mbishkrimin e kurorrës me lule.