Është arrestuar Ljupço Palevski-Pallço, i cili dyshohet për kidnapimin dhe vrasjen e 14 vjeçares Vanja Gjorçevskës dhe Pançe Zhezovskit.

Jozyrtarisht, ai u ndalua në një aeroport në Turqi, pas një urdhër-arresti ndërkombëtar.