Tridhjet e pesë vjeçari M.M. nga Tetova, dje (19-nëntor) në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 18:30 në Lagjen ,,Cetinska” në Tetovë, përpara një objekti tregtar, djali i tij i mitur ishte sulmuar fizikisht nga një person. Çështja është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS