Gjashtëdhjet e shtatë vjeçari V.N. nga Gostivari, dje (20-nëntor) në orën 15:00 në SPB-Tetovë, ka raportuar se rreth orës 13:30 në rrugë “Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar është sulmuar fizikisht nga një person. Çështja është duke u zbardhur dhe  dokumentuar.TS