Njëzet e katër veçari M.N. nga Tetova, dje (19-nëntor) në ora 21:40 në SPB-Tetovë ka raportuar se në një objekt hotelierik në rrugën “Bllagoja Toska” në Tetovë ka qenë i sulmuar fizikisht nga pronari i objektit. Janë ndërmarrë masat për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS