Si asnjëherë më parë këto duken investimet kapitale të Bilall Kasamit. Sot ky asfalt është shtruar në rrugën “Vëllezrit Milladinov”  në Tetovë dhe qytetarët ngelen të shokuar pasi nuk kanë parë asnjëherë një asfalt të tillë.

 

Për më shumë shikoni fotografitë