Visar Ganiu, Afrim Gashi, Izet Mexhiti dhe Bilall Kasami janë duke qëndruar në Tiranë, për të ndjekur nga afër ndeshjen futbollistike të Shqipërisë kundër Ishujve Faroe.

“🇦🇱🦅Shqipëri jemi me ty🇦🇱🦅“, shkroi Izet Mexhiti, lider i Lëvizjes Demokratike, pjesë e Lëvizjed Demokratike Europiane ku bëjnë pjesë edhe Afrim Gashi nga Alternativa dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa.