Një incident është regjistruar në samitin e OSBE-së në Maqedoninë e Veriut. Disa ministra të vendeve pjesëmarrës kanë bojkotuar fjalimin e ministrit rus Sergei Lavrov.

Ata u ngritën dhe u larguan nga salla menjëherë pasi kryesuesi i OSBE-së Bujar Osmani e paralajmëroi fjalimin e Sergei Lavrovit.