Dy deputetë të së “Majtës” kanë demoluar foltoren e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.

Të dy deputetët kanë marrë letrat dhe kanë hedhur nënkryetarit të Kuvendit, ndërsa kanë demoluar edhe pjesë elektronike.

Pas këtyre ngjarjeve nënkryetari i Kuvendi caktoi 30 minuta pauzë.